Hvorfor FlexiBill?

Dashboard

Med FlexiBill får du full oversikt over økonomien fra Dashboard.

Layouts og maler

Benytt deg av standardmaler, eller definer selv hva dine faktuaer skal inneholde. Du tilpasser maler fleksibelt og enkelt med drag & drop.

Enkelt å bruke

FlexiBill er veldig enkel å bruke. Navigeringen er intuitiv og du kommer raskt i gang med å fakturere. Det er blant annet svært effektivt å hurtigfakturere – og du oppretter kunder og produkter på 1-2-3.

Effektiv distribusjon av fakturaer

Med FlexiBill er det fleksibelt om du vil sende fakturaer som elektronisk faktura, PDF eller print. Med FlexiBill trenger du ikke lenger ta turen til postkontoret for å sende dine fakturaer – du fakturerer, vi bringer, uansett hvilket format du velger.

Fleksibel prismodell

Vi tror på en fleksibel og ærlig prismodell. Ønsker du null i oppstart og heller betale per transaksjon, kan du gjøre det. Om du vil ha mer forutsigbare kostnader og alt i en pakke, får du det. Du kan selvfølgelig enkelt bytte deal - og skalere opp eller ned. Fleksibelt rett og slett. Gå til pris

Voks med systemet

Med FlexiBill kan du oppgradere til 24SevenOffice, som er FlexiBill sin storebror - og et komplett og ferdig integrert forretningssystem. I tillegg til FlexiBill og faktura - kan du da få tilgang til blant annet regnskap, prosjekt, CRM og timeregistrering. Systemet er skalerbart for 5-500 brukere, hvilket betyr at du fleksibelt kan oppgradere og integrere nye tjenester i takt med hvordan bedriften utvikler seg.


Funksjonalitetsoversikt


Dashboard (Grafer og statistikk)
Standardmaler
Egendefiner maler (med drag & drop)
Elektronisk faktura
PDF-faktura
Printfaktura
Valutafakturering
Produkt- og kunderegistrer
Hurtigfakturering
Ordre-/fakturakopiering
Kreditering
Resthåndtering
Innstillinger for rabatt
Innstillinger for fakturaavgift
Hjelpesider
Periodisering
Dimensjoner
Se våre priser. Kom i gang gratis.